Seleccionar página

Si has arribat fins aquesta secció secreta de la nostra web, és que has estat convidat a la festa salvatge del Max Nieto Zumaquero, una festa que, esperem gaudeixis amb nosaltres el dissabte dia 17 de setembre.

Preparat, perquè, en aquesta festa trobaràs: monstres divertits que t’ajudaran en els nostres jocs i proves, menjar salvatge i beguda artesanal, també podràs tastar el meravellós pastís del Max.

Per confirmar la vostra assistència respongueu als whassapp que us hem enviat o poseu-vos en contacte amb la mare del petit salvatge Max, la Leo 661412270. Tan aviat s’apropi el dia, de l’esdeveniment, crearem un grup de whatsapp per tal d’agilitzar dades, preguntes i respostes i sobretot la localització del lloc que penjarem diverses vegades en aquest grup per facilitar la navegació amb el vostre mòbil fins al punt exacte de la festa, igualment al final d’aquesta pàgina trobareu un botó que us portarà a la navegació.

En aquesta infografia trobareu el transcurs de la festa. Menjar i beure hi haurà des del primer moment per a tothom, un pica-pica monstruós. Encara així trobareu al parc i just al costat de les taules un lloc habilitat per fer brases, podeu dur el que vulgueu per poder-ho cuinar.

Parc Canals i Nubiola

El Parc Canals i Nubiola compta amb una zona equipada amb 8 barbacoes, una àrea de pícnic i una zona de jocs infantils. Les barbacoes disposen de tot un seguit de mesures per evitar el risc d’incendis.

El parc és un entorn d’interès natural i paisatgístic del municipi i, per tant, cal tenir-ne cura i ser especialment respectuosos amb els seus valors. Per aquest motiu és important respectar un seguit de normes.

Normes bàsiques d’ús:
– Respecteu l’espai
– No encengueu foc fora de les barbacoes
– No llenceu burilles enceses
– No llenceu focs d’artifici al recinte del parc
– Deixeu la zona neta i endreçada després del seu ús
– Recordeu apagar sempre les brases un cop hàgiu acabat
– Respecteu els altres usuaris i la tranquil•litat dels veïns i veïnes

Pin It on Pinterest

Share This